10 mar 2008

PRIMERES REFLEXIONS DEL DIA DESPRÉS

10/03/2008

Després de parlar amb alguns companys de la candidatura, la primera valoració que fem és que ara ens toca fer un discurs més radical, parlar clarament del que volem, sense complexes. La política de mitjes tintes que fins ara hem practicat s´ha demostrat errònia. Seguir l´estela del partit socialista només ens ha portat a ésser engolits per ells. Personalment, sempre he estat molt clara i en aquests moments és un consol.

Si el que volem és un estat republicà, perquè hem de proposar un referèndum entre monarquia i república? No caldria més aviat proposar una votació per escollir el cap d´estat? Dixe´m que sigan els monàrquics els qui proposin un referèndum per tal de frenar l´embat republicà; però no el frenem nosaltres mateixos!

Quant als temes d´economia, també ens toca plantejar la necessitat d´una política econòmica intervencionista. Hem de fer veure a la societat que el psoe no és un partit socialista, és un partit liberal, amb una política econòmica conservadora i favorable als interessos del capital, que no del treballador. Tenim molts camps de reflexió i treball que fins ara ens ha fet por d´abordar. Ens queda munició per a començar una altra guerra. Som-hi!! SALUT I REPÚBLICA!!!!!!!!!