11 feb 2008

Manuela a Chueca.com

Un bon amic valencià que ara treballa a la meua terra, Girona, m´ha fet arribar a aquest preciós missatge en llegir una notícia sobre mi a internet. Moltes gràcies, Santi.

Manuela ha estat portada de chueca.com avui 13 de febrer de 2008.http://www.chueca.com/

A més a més apareix en el blog del canal de Chueca:amb el títol"MANUELA TRASOBARES HACIA EL CONGRESO

"http://blogs.chueca.com/lobbygay/

La meua més sincera felicitació a Manuela Trasobares i donar-li molts ànims per a continuar lluitant per la normalització del col·lecitu LGTB dins de la nostra societat i en especial en el món de la política, on encara hi romanen tantes hipocresies.I el més important, el respecte és qüestió de temps i de treball i cadascú té i ha de tenir el seu propi estil i forma d'expressió personal.

Independentment del partit pel qual et presentes, el més important és haver estat capaç de donar la cara per molts, ja que hi ha moltes companyes i companys LGTB amb idees transgressores, d'esquerres i progressistes que estan darrere.

I... bon cop de falç!No t'oblides mai del teu poble: el poble català i el valencià, perquè també puguem ser coneguts en l'Estat espanyol per la nostra personalitat, riquesa cultural i col·laboració en l'avanç de les forces progressistes.

Fora els reaccionaris, visca la llibertat!